Om oss

Vad roligt att du hittat till oss på Talentum Events!

Den här sajten är dedikerad till att hjälpa våra läsare att lära sig något nytt varje dag. Vi som ligger bakom sajten är ett par nyfikna individer som älskar att lära oss nya saker, och därför tänkte vi att det kunde vara en rolig grej att skapa en hemsida där vi delar med oss av allt nytt som vi lär oss.

Vilket typ av innehåll skriver vi om?

Vi försöker att inte begränsa oss till några specifika ämnen när det kommer till vilka artiklar som vi publicerar här på sajten. Vi gillar som sagt att lära oss nya saker, och det finns inget bättre än att dela med sig av det man lärt sig – oavsett om det är något inom ekonomi eller träning.

Du kan således förvänta dig en stor variation när det kommer till innehållet här hos oss. Om du har några önskemål på saker som vi ska skriva om så kan du självklart kontakta oss gällande detta. Då tar vi en titt på om det är möjligt att lösa framöver – och just detta samspel mellan dig som läsare och vi som skribenter är viktigt för oss så att vi får konstruktiv feedback och därmed kan leverera bättre innehåll på sajten.

Hur kontaktar man oss?

Det enklaste sättet att komma i kontakt med oss är genom vårt kontaktformulär.

Vi har som avsikt att svara så snabbt som möjligt, men vi hoppas att ni har förståelse för att det ibland kan dröja längre. I skrivande stund driver vi endast denna sajt på hobbynivå och därför kan det ibland vara svårt att hinna svara direkt på alla frågor som skickas.