Nageltrender som kommer ta över 2023

Naglar är en viktig del av dagens skönhet och mode. De kan vara ett uttryck för vår personlighet, stil och så mycket mer.

Varje år kommer det nya nageltrender som tar över och 2023 är inget undantag. Här är några av de nageltrender som vi tror kommer att se under detta år.

Färgglada naglar

Färgglada naglar är en trend som aldrig verkar dö ut. Och om du frågar oss så kommer det detta är vara ännu mer populärt än någonsin att ha naglar i starka och livliga färger.

Det kan vara allt från neonfärger till pasteller. Färgglada naglar är ett enkelt sätt att uttrycka sin personlighet och addera lite färg till sin vardag och sin outfit.

Minimalistiska naglar

Minimalistiska naglar är en annan trend som kommer att vara populär 2023.

Det handlar om att ha en enkel och ren design på naglarna. Det kan vara allt från en enfärgad nagel till en diskret mönster. Minimalistiska naglar är perfekta för den som vill ha en elegant och sofistikerad look.

Glitter och glamour

Glitter och glamour är en trend som ständigt känns aktuellt.

Det kommer därmed sannolikt att vara extra populärt att ha glitter på naglarna. Det kan vara allt från en diskret glitterdetalj till en hel nagel täckt av glitter. Glitter och glamour är perfekt för den som vill ha en festlig och glamorös look.

Geometriska mönster

Geometriska mönster är en annan trend som vi tror att man kommer kunna säga var aktuell under detta år när man tittar tillbaka.

Det handlar om att ha en design på naglarna som är inspirerad av geometriska former. Det kan vara allt från trianglar till cirklar. Geometriska mönster är perfekta för den som vill ha en modern och trendig look.

Slutsats

Kort sagt kommer år 2023 att vara ett spännande år för nageltrender. Färgglada naglar, minimalistiska naglar, glitter och glamour samt geometriska mönster är några av de trender som vi tror kommer att ta över. Oavsett vilken trend man väljer så är naglar ett enkelt sätt att uttrycka sin personlighet och stil.

Att besöka en nagelsalong kan vara en viktig del av att hålla dina naglar friska och välvårdade. En professionell nagelterapeut kan hjälpa dig att rengöra, klippa och forma dina naglar på ett sätt som du kanske inte kan göra själv hemma. Dessutom kan de ge dig tips och vägledning när det kommer till de senaste trenderna. Om du letar efter en nagelsalong i Stockholm så finns det flertalet alternativ att välja mellan – och vi rekommenderar därför att du kollar runt och jämfört dina alternativ.

En nagelsalong är också ett bra ställe att få hjälp med mer avancerade nagelbehandlingar, som till exempel gelénaglar eller akrylnaglar. Dessa behandlingar kan vara svåra att göra själv hemma och det är viktigt att de utförs korrekt för att undvika skador på dina naturliga naglar.

Sist men inte minst kan det vara ganska avslappnande och skönt att boka in en tid på en nagelsalong. Många nagelsalonger erbjuder också massage eller andra skönhetsbehandlingar som kan hjälpa dig att slappna av.