Lag & Avtals arbetsrättsliga nätverk träffas fem gånger om året. Vid varje tillfälle föreläser vår nätverksledare Åsa Erlandsson eller en inbjuden gästföreläsare kring ett aktuellt och kunskapspåfyllande tema för att under den andra halvan av träffen ge dig som deltagare möjlighet att tillsammans med de andra utbyta erfarenheter, ta upp egna case m.m. inom arbetsrättens område.

Du får fördjupa dig i de arbetsrättsliga frågorna i en mindre grupp. Tillsammans med en erfaren nätverksledare träffas ni och du får skaffa dig kunskap och insikter, får konkreta råd och inspiration som du kan använda i din organisation.

Ämnena beslutas tillsammans i gruppen utifrån vad som är aktuellt för tillfället eller som efterfrågas.

Nätverket vänder sig till dig som jobbar med arbetsrättsliga frågor som t.ex. HR-chef, personalchef, förhandlare eller ombudsman. Gruppen består idag av deltagare från både privat och offentlig sektor.

Som medlem köper man fem tillfällen i rad och det går bra att börja när som helst det passar. Om du inte har möjlighet att gå vid ett tillfälle kan en kollega komma istället.

Erbjudande Lag & Avtals arbetsrättsliga nätverk:

  • Ett års medlemskap med fem nätverksträffar per år (från att du blir medlem och ett år framåt)
  • Frukost, förmiddagsfika och lunch
  • Möjlighet för en kollega att gå i deltagarens ställe

Pris för erbjudandet är 16 900 kr/år+moms.

OBS, NY LOKAL
Setterwalls Avdokatbyrå, Besöksadress:
Sturegatan 10, Stockholm, ingång gatuplan

 

Vill du anmäla dig eller har några frågor kontakta vår kundtjänst:

Tel: 08-796 64 00
E-post: kundtjanst@talentumevents.se

 

Pris

Pris för fem nätverksträffar
16900 SEK

Frukost, förmiddagsfika och lunch är inkluderat i priset. Betalning kommer att ske via faktura. Alla priser är exklusive moms. Om ni är tre eller flera personer som vill delta, kontakta vår kundtjänst för information om grupprabatter: kundtjanst@talentumevents.se eller +46 (0)8-796 64 00

Lokal: Lag & Avtal/ Talentum
Adress: Fleminggatan 7, 106 12, Stockholm

Avbokning och överlåtelse
Du tecknar dig för ett årsmedlemskap i taget från det datum du blir medlem. Medlemskapet kan inte sägas upp förrän de 12 månaderna utlöpt. Om du får förhinder och inte kan delta på en av nätverksträffarna kan du när som helst överlåta din plats till en kollega. Ditt medlemskap förlängs automatiskt om du inte säger upp det två månader innan det går ut.

Betalningsvillkor
Betalning sker för hela året – samtliga 5 träffar - i takt med ny- eller omtecknande av årsmedlemskap.

Information om behandling av personuppgifter
Dina uppgifter behandlas med modern informationsteknik och lagras hos Talentum Events. Den kan delas med andra företag inom Talentum gruppen. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på: www.talentum.se/pul

Ytterligare info Visa mindre

Vad säger våra medlemmar?

    ”Nätverket är lika mycket faktapåfyllning i arbetsrättsliga frågor som en unik möjlighet att ge och få ur en aldrig sinande bank av erfarenheter från både nätverksledaren och deltagare, dessutom från olika branscher tvärs över hela den svenska arbetsmarknaden. För mig är nätverksträffarna ett vattenhål i en intensiv arbetssituation.”

    Eva Forslind, förhandlingschef, SJ AB

Mer information

Tel: 08-796 64 00
E-post: kundtjanst@talentumevents.se